Over wenvanleus

Je wilt graag een stoere en unieke tas. Wat is er dan beter dan een handgemaakte leren tas van eigen ontwerp? In mijn werkplaats in Groningen ontwerp en maak ik tassen die perfect passen bij deze beschrijving. Op deze site kun je zien wat zoal mogelijk is. Vaak is het mogelijk om tassen in een andere kleur of soort leer te laten uitvoeren. Een bezoekje aan het atelier is mogelijk, dan kun je eigen kleuren uitzoeken, hoe leuk!

 

Bij het ontwerpen van mijn tassen laat ik mij inspireren door materialen en kleuren. Hierdoor ontstaan unieke ontwerpen met kleurcombinaties die je niet snel ergens anders zult tegenkomen. Ik maak gebruik van verschillende technieken om zo een stoere en vrouwelijke uitstraling te creëren.

 

Het maken van een tas is een ambachtelijk proces waarbij ik veel aandacht besteed aan de details. Door het handgemaakte proces is elke tas uniek en van hoge kwaliteit. Met een tas van mijn hand voel je je stoer, vrouwelijk en origineel. Kortom, de perfecte tas voor de vrouw die op zoek is naar iets unieks en eigens.

 

Bij wenvanleus kun je ook workshops volgen, denk hierbij aan handstikken, een portemonnee maken, kaarthouders en sleutelhangers maken of een eenvoudige tas in één dag. 

Neem even contact op als je vragen hebt over de mogelijkheden.

Over leer

Leer is een uiterst sterk restproduct en daardoor duurzaam. Een goed ontworpen en vakkundig gemaakte tas is tijdloos en kan een leven lang mee. De tassen van wenvanleus zitten goed in elkaar maar zijn ook zo gemaakt dat een eventuele reparatie eenvoudig mogelijk is. Daardoor gaat jouw mooie tas nog langer mee. Ik koop leer in en maak ook gebruik van leer wat is overgebleven van bijvoorbeeld meubels of jassen. Als het restmateriaal wordt gebruikt voor het maken van accessoires, zodat niets van het mooie materiaal wordt weggegooid. 

Over Wendy

Ik droomde altijd al van een eigen creatieve werkplaats en onderneming en na jaren als jurist te hebben gewerkt heb ik die droom nu gerealiseerd! Voor mij is er niets fijner dan werken aan gave projecten en mooie tassen met prachtig materiaal, radiootje aan en gaan!